Logo Fliegl (2)
Fliegl en Stapel kondigen samenwerking aan.

Datum

Fliegl Agrartechnik GmbH en Stapel GmbH kondigen strategische samenwerking aan
Mühldorf/Sendenhorst. Fliegl Agrartechnik GmbH en Stapel GmbH zijn verheugd om het begin van een strategische samenwerking aan te kondigen. Het doel van deze samenwerking is om bestaande synergieën op het gebied van drijfmest en agrotrucks te benutten en verder uit te breiden.

Fliegl Agrartechnik, een internationaal toonaangevende fabrikant van landbouwtransportoplossingen, en Stapel, een expert in mesttechnologie en speciale oplossingen op maat, bundelen hun innovatiekracht en technologische expertise in deze samenwerking. De focus ligt op het ontwikkelen van oplossingen die het gebruik van vrachtwagens in de landbouw efficiënter maken en voldoen aan de toekomstige eisen.

Doelen van de samenwerking zijn onder andere het verhogen van de efficiëntie door de bundeling van de competenties. Dit moet leiden tot krachtigere oplossingen op het gebied van mesttechnologie en agrotrucks. Daarnaast zal de samenwerking de productontwikkeling stimuleren.

“Deze samenwerking biedt beide bedrijven de mogelijkheid om hun sterke punten te verenigen en samen innovatieve producten voor de landbouwsector te ontwikkelen. Wij zien enorm potentieel in de samenwerking met Stapel om onze klanten in de toekomst nog efficiëntere en economischere oplossingen te kunnen bieden”, verklaart Josef Fliegl jr., directeur van Fliegl Agrartechnik GmbH.

Hieronder vindt u meer informatie over het gamma van Fliegl en Stapel:

https://stapel.info

https://fliegl-agrartechnik.de